Patrick Nederkoorn – Ik betreur de ophef

vrijdag 13 maart 2020 - 20:30 uur
€ 16,50
Theaterzaal
  • Cabaret

Foto: Tom Cornelissen

Het derde avondvullende programma van Patrick Nederkoorn (nominatie Neerlands Hoop 2017 en Annie M.G. Schmidtprijs 2018) gaat over liefde en politiek. Deze verhalenverteller pur sang gaat op zoek naar wat hem bezielde om ooit gemeenteraadslid te worden. Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Welke lege woorden sprak hij uit? Hoe kan je jezelf kwijtraken in iets waar je zo in gelooft en hoe vind je jezelf daarna weer terug? Ik betreur de ophef is een even grappig als pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

Patrick Nederkoorn is columnist bij Met Het Oog Op Morgen en lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen. Vorig seizoen speelde hij met Jan Beuving de zeer succesvolle voorstelling Leuker kunnen we het niet maken over de Belastingdienst. 

Ik betreur de ophef kreeg vorig seizoen lovende recensies. Zo schreef NRC (****) “Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart”. Over zijn vorige programma Het komt nu wel heel dichtbij schreef de Volkskrant (****): “Met sterke grappen … zet Nederkoorn een vet uitroepteken achter de kwalificatie groot talent”.

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier