Meteen naar de inhoud

Pluk & Blaas

Interactieve kindervoorstelling (0-4 jaar)

Aanvang: 9:00 & 10:00 uur

Over de voorstelling

Jonge kinderen ontwikkelen zich in een razend tempo. Van het herkennen van een bepaald geluid tot het creëren van volzinnen. Geen dag staat de ontwikkeling stil. Het ideale moment om ze kennis te laten maken met het beleven van muziek! Deze kindervoorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar.

De concertjes van Pluk & Blaas zijn echte belevenis concertjes. De jonge luisteraars maken kennis met bekende en onbekende liedjes, klassieke muziek maar ook wereldse klanken. Er wordt gezongen en gespeeld op instrumenten. Er zijn interactieve momenten en er is voldoende tijd om lekker achterover te hangen en te luisteren.

Over de musici

Fagottist Jantine Veenstra en gitarist Martin van Hees ontmoetten elkaar op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Beide treden ze veel op en geven ze veel muziekles. Zowel op hun eigen instrument als algemene muziekles. Ze doen dit met veel plezier, lol en passie voor de muziek. Het liefst geven ze les aan kleine kinderen, middelgrote kinderen, volwassen kinderen en gepensioneerde kinderen. Want bij muziek blijft iedereen toch een beetje kind.

Deze voorstelling is onderdeel van het Festival gitaar aan de sluis. Vanaf 14:00 uur vindt het festival plaats in de dorpskerk in Leidschendam.

Datum

zaterdag 22 okt 2022
Geweest

Tijd

10:00

Prijs

€8.00
Genres
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)