Renate Moespot Producties – Plons 4+

Plons is een beeldend verhaal over de wondere wereld boven en onder water. In een dynamisch decor vol vindingrijke verrassingen vertellen Milan & Renate het verhaal van kikkervisje, rups, libelle, kikker en ooievaar, als poppen, klein en groot. Kindertheater Plons (4+):

Het verhaal In Plons volgen we kikker Kiki, die geboren wordt als klein kikkervisje. Langzaam ontdekt Kiki de wereld om haar heen en raakt verwonderd door de schoonheid van de vijver. Een grote vis lijkt even heel gevaarlijk, maar blijkt haar te kunnen helpen. Kiki ziet de libelle die naar werelden kan gaan, waar onze jonge kikker nog niet is geweest. Kiki verandert, wordt groter, net als de wereld om haar heen. Het is wel lekker veilig in de vijver, maar als zij straks aan land gaat, wat zal er dan gebeuren? Kiki is een beetje bang. Toch stapt ze uit de vijver en gaat aan land. Hier ontmoet zij bewoners die haar plagen of vrienden met haar willen worden. Onder andere de rups, die zich langzaam opsluit in een oneindig lange draad. En komt dan later als vlinder tevoorschijn. Er zijn ook minder leuke vrienden; zoals de ooievaar die kikker wel een lekker hapje vind. Wegwezen! Wat zijn er veel dieren, maar zouden er ook andere kikkers bestaan? Heeft kikker Kiki eigenlijk wel familie? Een voorstelling over transformatie, overleven en het overwinnen van angsten. Over verwondering en verbijstering. Onze omgeving verandert continue, net als wijzelf. De kikker staat symbool voor onze kleine medemens vanaf vier jaar, die de eerste stappen zet in een grote wonderlijke wereld.

Rietveld Theater biedt #Thuistheater. Een initiatief om ook nu van theater te kunnen genieten en artiesten een beetje te ondersteunen. Vaste bezoekers van het Veur Theater kunnen hiervan meegenieten. 

HOE WERKT HET?
Volg de link naar de betaalsite en schaf een ticket voor uzelf of de gevulde huiskamer aan. Geef aan dat de tickets via ons theater worden aangeschaft en wij ontvangen een klein percentage van de kaartverkoop.
Een mail met een link naar de voorstelling wordt verstuurd. De voorstellingen worden uitgezonden via het  YouTube kanaal van Rietveld Thuis Theater. Klik ruim voor aanvang van de voorstelling op de link, zodat duidelijk is dat deze werkt. De voorstelling start vervolgens automatisch.
Mocht de link geopend worden als de voorstelling al is begonnen, dan kijkt u met een kleine vertraging.
De kaartverkoop blijft open staan tot 2 weken na de live uitvoering. Ook in die periode kan er nog een kaartje worden aangeschaft.

Klik hier voor de veelgestelde vragen