Ridder Ruben en de Verdwenen Zon (4+)

Theatergroep Mar & Co
woensdag 24 oktober 2018 11:00 uur
€ 7,50
Theaterzaal
  • Jeugd

Foto: Ebbert Olierook

Het Theatergezelschap Mar&Co uit Voorburg zal de unieke voorstelling Ridder Ruben en de Verdwenen Zon presenteren in Het Veur Theater in Leidschendam. Ridder Ruben is een combinatie van een workshop en een theatervoorstelling. Deze is in opdracht gemaakt voor het Museon en was destijds een activiteit bij de tentoonstelling Ridders en Kastelen. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (en nieuwsgierige volwassenen!).

Workshop en theatervoorstelling
Voor de voorstelling is er een creatieve workshop voor de kinderen. Met hun creatie kunnen ze in de voorstelling meespelen. Kinderen kunnen ook verkleed als Ridder, Jonkvrouw of Monnik de voorstelling bijwonen!

Verhaal
Het is donker in het land. Erg donker! Waar is de zon gebleven? Ridder Ruben, Jonkvrouw Juliët en Monnik Mark gaan op zoek naar de zon en komen vele verrassingen tegen. Zal het hun lukken om het licht weer terug te brengen in het land?

Speeltijden
11.00u start workshop gevolgd door de voorstelling
(workshop ½ uur, duur voorstelling ½ uur, totaal 1 uur)


Met de cultuurkaart kunt u €1,50 korting op deze voorstelling ontvangen. Hiervoor dient u de bon in te leveren aan onze theaterkassa.
“Gratis of met flinke korting van kunst en cultuur genieten? Dat kan met de Cultuurkaart!
Met de Cultuurkaart L-V kunnen alle inwoners van Leidschendam-Voorburg kennismaken met onder meer musea, theater, dans en muziek en meedoen met creatieve workshops. Voor meer informatie en afhaalpunten zie: www.senw-lv.nl/CultuurkaartL-V

Theatergezelschap Mar&Co
Sinds februari 2005 ontwikkelt en produceert Marco van Veldhuizen met zijn Theatergezelschap Mar&Co voorstellingen, die mede gebaseerd zijn op improvisatie voor en met kinderen. Een aantal bekende voorstellingen zijn Improela, Zoo(i)!, Zeemeerminge, De Vliegende Hollander en Zoemmmmm! (geïnspireerd op het verhaal van Erik of het Klein Insectenboek van Godfried Bomans) en natuurlijk Apie!. Deze zijn o.a. gepresenteerd als activiteit bij tentoonstellingen van het Museon in Den Haag. Daarnaast verzorgt het gezelschap Hotspot Speed Tours, thematische Weetjes, Warming Up’s en andere verrassende theatrale activiteiten in samenwerking met o.a. Museon, Dunea, Simavi en WNF. De spelers van Mar&Co zijn geroutineerde improvisatoren/acteurs van verrassende pluimage en onbeperkte mogelijkheden.

Tags:

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier