Meteen naar de inhoud

Sébastiaan

One night only (live in concert)

Na een afwezigheid van ruim 13 jaar was er in 2019 nieuws! Als cadeau voor de verjaardag van zijn moeder nam hij, dacht hij toen nog, eenmalig een single op. Op 28 augustus werd de single “Nu en dan” gelanceerd en was er weer aandacht voor zijn muziek.

Door deze aandacht werd, na nog wat digitale releases, besloten om weer serieus aan de slag te gaan en een echte productie te gaan maken. Producer Frank Verkooyen tekende voor de productie van het idee wat er lag en op 7 oktober 2020 kwam de cover “Hou me vast” uit, een oud Rob de Nijs nummer uit de jaren 80. Marcel Fisser verzorgde de gitaarpartijen en Dian Senders, die ook een periode backing vocal was bij Rob de Nijs, verzorgde het koorwerk voor deze uptempo plaat. Ruim 50 radiostations draaide de plaat en op Spotify ging de teller al ruim de 250.000 streams voorbij.


De samenwerking beviel goed en daarom besloot Sébastiaan om met het zelfde team een nieuwe plaat te maken, 28 april 2021 was hiervan de release en met de geheel zelf geschreven plaat “Angeline” was er een bescheiden hitje geboren.

Op 24 November volgde de single “Vanavond is van jou” die er voor zorgde dat er wederom weer een hoop positieve reacties kwamen. De single zorgde ook voor diverse uitnodigingen bij diverse media. Na aanleiding van de uitzending van Stevens Podiumgasten werd besloten om het nummer “Verbreek de stilte” als digitale single uit te brengen, een mooie ballad die ook de andere kant van Sébastiaan laat zien. 

Inmiddels zijn de uitgekomen singles tezamen goed voor ruim een half miljoen streams op Spotify. De nieuwe plaat “Zo Mooi” is net uit (1 juni) en de eerste reacties hierop zijn zeer positief! 

In de afgelopen periode schreef Sébastiaan ook heel veel nieuwe stukken, zoveel dat er besloten is om nu eenmalig een eigen concert te geven. Vanavond hoor je voor de eerste keer, buiten de singles, 14 gloednieuwe nummers die samen met de live band, onder leiding van Alexander Broussard, een geweldige avond zullen garanderen.

De avond is sowieso een hele speciale want er zal ook een live registratie van het gehele concert plaats vinden.

Datum

29 okt 2022

Tijd

20:30

Prijs

€15.75
Genres
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)

Nieuws: Het Veur Theater

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Op maandag 30 mei om 12:00 uur starten wij met de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen! Als eerste op de hoogte zijn wanneer het volledige programma op de website te bekijken is? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Vrienden van het theater kunnen eerder kaarten bestellen. Ook vriend worden? Bezoek deze pagina.

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Samen met Theater Ludens hebben wij weer een geweldige prijs ter beschikking gesteld: Een Super-de-luxe-avond-uit voor 2 personen! Lees hier meer over de prijs. Uit alle bestellingen hebben wij een winnaar gekozen en dat is geworden…. Mw. Hinkenkemper uit Leidschendam

Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Theater Ludens en Het Veur Theater stellen wederom een super-de-luxe avondje uit ter beschikking voor 2 personen! De theaters stellen deze prijs beschikbaar voor iedereen die kaartjes koopt in de periode van 25 januari tot en met 28 februari 2022.   Een Super-de-luxe avond uit? Wat is dat?Je wordt de dag van de voorstelling thuis… Lees verder »Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Stoelen nieuw gestoffeerd

Stoelen nieuw gestoffeerd

Nadat wij eerst gewacht hebben om onze eerste bezoekers van het seizoen ermee te verrassen, kunnen wij nu écht niet meer wachten met het tonen van onze nieuw gestoffeerde stoelen. Mooi hé?

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Samen met Theater Ludens zijn wij de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen gestart en hebben de vroege kaartkopers een geweldige prijs ter beschikking gesteld: Een Super-de-luxe-avond-uit voor 2 personen! Lees hier meer over de prijs. Uit alle bestellingen hebben wij een winnaar gekozen en dat is geworden…. Mw. Erdmann gefeliciteerd!