Meteen naar de inhoud

Sébastiaan

One night only (live in concert)

Na een afwezigheid van ruim 13 jaar was er in 2019 nieuws! Als cadeau voor de verjaardag van zijn moeder nam hij, dacht hij toen nog, eenmalig een single op. Op 28 augustus werd de single “Nu en dan” gelanceerd en was er weer aandacht voor zijn muziek.

Door deze aandacht werd, na nog wat digitale releases, besloten om weer serieus aan de slag te gaan en een echte productie te gaan maken. Producer Frank Verkooyen tekende voor de productie van het idee wat er lag en op 7 oktober 2020 kwam de cover “Hou me vast” uit, een oud Rob de Nijs nummer uit de jaren 80. Marcel Fisser verzorgde de gitaarpartijen en Dian Senders, die ook een periode backing vocal was bij Rob de Nijs, verzorgde het koorwerk voor deze uptempo plaat. Ruim 50 radiostations draaide de plaat en op Spotify ging de teller al ruim de 250.000 streams voorbij.


De samenwerking beviel goed en daarom besloot Sébastiaan om met het zelfde team een nieuwe plaat te maken, 28 april 2021 was hiervan de release en met de geheel zelf geschreven plaat “Angeline” was er een bescheiden hitje geboren.

Op 24 November volgde de single “Vanavond is van jou” die er voor zorgde dat er wederom weer een hoop positieve reacties kwamen. De single zorgde ook voor diverse uitnodigingen bij diverse media. Na aanleiding van de uitzending van Stevens Podiumgasten werd besloten om het nummer “Verbreek de stilte” als digitale single uit te brengen, een mooie ballad die ook de andere kant van Sébastiaan laat zien. 

Inmiddels zijn de uitgekomen singles tezamen goed voor ruim een half miljoen streams op Spotify. De nieuwe plaat “Zo Mooi” is net uit (1 juni) en de eerste reacties hierop zijn zeer positief! 

In de afgelopen periode schreef Sébastiaan ook heel veel nieuwe stukken, zoveel dat er besloten is om nu eenmalig een eigen concert te geven. Vanavond hoor je voor de eerste keer, buiten de singles, 14 gloednieuwe nummers die samen met de live band, onder leiding van Alexander Broussard, een geweldige avond zullen garanderen.

De avond is sowieso een hele speciale want er zal ook een live registratie van het gehele concert plaats vinden.

Datum

zaterdag 29 okt 2022

Tijd

20:30

Prijs

€15.75
Genres
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)

Nieuws: Het Veur Theater

Film oktober: Downton Abbey 2

Film oktober: Downton Abbey 2

Nadat de familie Crawley koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van Groot-Brittannië bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur, namelijk een vakantie naar Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk komt… Lees verder »Film oktober: Downton Abbey 2

Extra voorstelling Hé wie zit er op de WC (2+)

Extra voorstelling Hé wie zit er op de WC (2+)

De jeugdvoorstelling Hé wie zit er op de WC op 18 september om 11:00 uur is al uitverkocht. Bij voldoende animo komt er mogelijk een extra voorstelling om 14:30 uur. Wenst u kaarten voor de extra voorstelling? Schrijf u dan in voor de wachtlijst.

Dit jaar weer een Sinterklaasvoorstelling!

Dit jaar weer een Sinterklaasvoorstelling!

De studenten van de DAPA Musicalopleiding verzorgen dit jaar de Sinterklaasvoorstelling op 27 november. Een vrolijke Sinterklaas voorstelling over dat je niet altijd bang hoeft te zijn voor iemand die je niet kent! Een interactieve show met veel muziek, dans en humor!

Film september bekend

Film september bekend

In 1961 stal Kempton Bunton, een 60-jarige taxichauffeur, Goya’s portret van de hertog van Wellington uit de National Gallery in Londen. Het was de eerste (en nog steeds de enige) diefstal uit de geschiedenis van het museum. In zijn losgeldbrieven schreef Bunton dat hij het schilderij zou teruggeven op voorwaarde dat de overheid ermee in… Lees verder »Film september bekend

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Op maandag 30 mei om 12:00 uur starten wij met de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen! Als eerste op de hoogte zijn wanneer het volledige programma op de website te bekijken is? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Vrienden van het theater kunnen eerder kaarten bestellen. Ook vriend worden? Bezoek deze pagina.