Steven Brunswijk – Wat een man kan, kan ik ook

Voor deze voorstelling maken wij gebruik van extra veilige e-tickets via de Ticketmatic App om doorverkoop tegen te gaan. Installeer en registreer deze app vóórdat u kaarten gaat bestellen. Lees hier meer.


Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als zwakker gezien. Maar niets is minder waar! Ik heb geleerd van verschillende powervrouwen in mijn leven, zoals mijn moeder en mijn vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man.

MAAR NIET ALLES! En daar wringt ook gelijk de schoen. Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multi-tasken. “Zwanger zijn doet pijn en dat zou een man nooit aan kunnen.” Ja, dat weten we nu onderhand wel… En ja, ook mannen kunnen echt ziek zijn. En nee, ze hebben dan niet de mannengriep.  Mannen zijn beter in dingen en vrouwen zijn weer beter in andere dingen. En dat is ook helemaal niet erg. Maar er zijn een hoop vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man. Alles Steven? Ja alles…

Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, inmiddels meer dan 400.000 keer bekeken, is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland! Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling Vooroordelen. Voor Steven is dit alles pas het begin. Zijn missie is mensen laten lachen, vanaf het podium waar hij zichzelf kan zijn!