The Raspers – Live 2020!

Voor de 8e keer terug!
zaterdag 12 december 2020 - 20:30 uur
€ 15,00
Het Veur Theater
  • Het Veur Theater
  • Muziek

Aangezien het normaal één groot en druk feest is met The Raspers en de coronamaatregelen niet te voorspellen zijn voor december, is de kaartverkoop voor dit concert nog niet gestart.

Al meer dan 25 jaar reist deze veelzijdige band Nederlandse zalen langs en dit jaar zijn ze voor de 8e keer terug in Het Veur Theater. De band heeft een immense repertoirelijst die songs bevat van early 50-ies rock ‘n roll tot twentyfirst century hipster rock!

Al vele jaren aan de top in het cover-circuit en bij velen reeds bekend als Hardest Working Band van Den Haag en omstreken. Het ijzersterke gevoel voor entertainment, de haast vanzelfsprekende professionaliteit en tomeloze energie van deze vier rasmuzikanten maken van elk concert een happening waarover iedereen nog lang zal napraten.

Of je nu houdt van The Rolling Stones, Elvis of The Beatles, of misschien van lekkere swingende soul zoals bijvoorbeeld die van Sam & Dave, James Brown of Aretha Franklin, of liefhebber bent van het zwaardere werk zoals Golden Earring, ZZ Top of AC/DC, de kans is heel klein dat je niet aan je trekken komt bij het Raspers repertoire.

De band weet als geen ander sixties & seventies-rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen in één dampende muzikale melting-pot. Gitaar, bas, drums, vier zangstemmen en een saxofonist die ook nog eens keyboard, percussie en gitaar speelt, maken The Raspers tot een compacte formatie met een groots geluid.

Overtuigende presentatie, sax- en gitaarsolo’s te midden van de aanwezigen, spectaculair drum & baswerk en andere verrassingen binnen het continu dansbare repertoire, geven de interactieve show een geheel eigen karakter, waarbij u als publiek een grote rol speelt.

Tijdens deze avond zal een deel van de tribune ingeschoven worden zodat u kunt kiezen of u wenst te zitten of te staan/dansen én u mag voor deze ene keer uw drankje meenemen in de zaal.

(Bij deze voorstelling is geen consumptie inbegrepen)