The Raspers – Live 2020!

“Normale” kaarten zijn uitverkocht. U kunt nog wel livestream tickets bestellen! Op de wachtlijst voor normale kaarten? Mail naar kaartverkoop@hetveurtheater.nl

Normaal is het één groot en druk feest met The Raspers met een ingeschoven tribune en is onze bar de gehele avond open. Door de coronamaatregelen is dit helaas dit jaar niet mogelijk. Maar niet getreurd! Dit keer kunt u genieten van een semi-akoestisch theaterconcert van deze mannen  voor slechts een beperkt aantal bezoekers per concert. Of kies voor de LIVESTREAM en geniet thuis vanaf de bank!

Al meer dan 25 jaar reist deze veelzijdige band Nederlandse zalen langs en dit jaar zijn ze voor de 8e keer terug in Het Veur Theater. De band heeft een immense repertoirelijst die songs bevat van early 50-ies rock ‘n roll tot twentyfirst century hipster rock!

Al vele jaren aan de top in het cover-circuit en bij velen reeds bekend als Hardest Working Band van Den Haag en omstreken. Het ijzersterke gevoel voor entertainment, de haast vanzelfsprekende professionaliteit en tomeloze energie van deze vier rasmuzikanten maken van elk concert een happening waarover iedereen nog lang zal napraten.

Of je nu houdt van The Rolling Stones, Elvis of The Beatles, of misschien van lekkere swingende soul zoals bijvoorbeeld die van Sam & Dave, James Brown of Aretha Franklin, of liefhebber bent van het zwaardere werk zoals Golden Earring, ZZ Top of AC/DC, de kans is heel klein dat je niet aan je trekken komt bij het Raspers repertoire.

De band weet als geen ander sixties & seventies-rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen in één dampende muzikale melting-pot. Gitaar, bas, drums, vier zangstemmen en een saxofonist die ook nog eens keyboard, percussie en gitaar speelt, maken The Raspers tot een compacte formatie met een groots geluid.

Overtuigende presentatie, sax- en gitaarsolo’s te midden van de aanwezigen, spectaculair drum & baswerk en andere verrassingen binnen het continu dansbare repertoire, geven de interactieve show een geheel eigen karakter, waarbij u als publiek een grote rol speelt.

Livestream
Het concert van 21:30 uur zal ook live worden uitgezonden via een speciale link. Voor de livestream kiest u het prijstype “livestream” bij het bestellen van kaarten. De link ontvangt u kort voor het concert via e-mail. Heeft u om 20:30 uur nog geen link ontvangen. Neem dan contact op via whatsapp 070-3000013 of e-mail kaartverkoop@hetveurtheater.nl 

Kan ik de livestream ook op tv kijken?
Ja, dat is mogelijk maar wel afhankelijk van jouw apparatuur. Je kunt op tv kijken als je een smart tv hebt of als je chromecast of Apple tv hebt. Zie ook: www.draadloostvkijken.com/youtube-op-tv/