Meteen naar de inhoud

Thijs van de Meeberg

Met de beste bedoelingen

Met de beste bedoelingen gaat Thijs er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede?

In blinde paniek en met een slecht voorgevoel, maar met een nog dieper verlangen naar een samen gaat Thijs aan de slag! Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Thijs nodigt je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Uiteraard met de beste bedoelingen.


Met de beste bedoelingen is de vierde solovoorstelling van Thijs van de Meeberg. Hij wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen.

Disclaimer: lijkt de ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot.

Van de Meeberg is een vakman: hij ging bij de Slimste Mens roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. Dat is knapper dan winnen.

De pers eerder, vroeger en vér daarvoor over Thijs:

“De gefrustreerde verhalen zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld” – Theaterkrant (2021)

“Thijs kan het land veroveren, het heeft alle noodzakelijke ingrediënten voor top cabaret” – Eindhovens Dagblad (2019)

“Is hij echt helemaal helder of is er toch een verborgen steekje los aan hem?” – Het Parool (2017)

“Thijs is een rascabaretier, die een moraal naar voren weet te brengen zonder moralistisch te worden, in de traditie van de beste cabaretiers” – Leids Cabaret Festival (2015)

Beknopte bio:

Thijs studeerde aan de Koningstheateracademie en won de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival 2015. In zijn voorgaande voorstellingen sprak hij over isoleercellen, puppycursus en tandvlees. De ene keer in een decor van chips, dan weer voor een muur van dozen. Ook had hij een zelfrijdende vaatwasser en een valse hond.

www.thijsvandemeeberg.nl


Foto: Anneloes van den Adel

Datum

zaterdag 6 apr 2024

Tijd

20:30

Prijs

€18.50

Meer Info

KAARTEN
Genres
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)