Ga naar de inhoud

Toneelgroep De Gezellen

Cactusbloem

VOORJAARSPRODUCTIE DE GEZELLEN

Wederom een heerlijke komedie in mei door De Gezellen: “Cactusbloem” van de auteurs P. Barillet & J.P. Gredy, onder regie van Angela van Tol.

Ook dit keer is het weer extra feest, want met deze productie vieren wij een tweetal jubilea: het 40-jarig jubileum van Carla Hoenselaar en het 25-jarig jubileum van Barbara Proost bij De Gezellen!

“In Cactusbloem, gaan de spelers u vermaken met een romantische komedie die zich afspeelt in de sixties.
Herkenbaar aan onder andere de aankleding, de muziek, een andere tijdgeest en man/vrouw verhouding.

De vrijgezelle tandarts Simon de Graaf – een aantrekkelijke partij voor veel vrouwen – hield er een redelijk losbandig leven op na, maar kwam daardoor heel wat keren in een lastig pakket terecht. Toen heeft hij zich voorzien van een trouwring en daarmee ook een huwelijksleven en een gezin. Maar nu hij sinds een tijdje met vriendinnetje Suzan omgaat, waar hij gek op is en zich erg prettig bij voelt, begint die trouwring te knellen.

Dit leidt ertoe dat Simon zijn serieuze en toegewijde assistente Els min of meer smeekt om in te stemmen met de door hem “voorgestelde komedie”. Suzan heeft namelijk als voorwaarde gesteld eerst zijn vrouw te willen ontmoeten, nadat hij haar vroeg: “Trouw met me?”.

Op weg naar het hoogtepunt rollen we van de ene vermakelijke en soms hilarische situatie in de ander. Of dit leidt tot een ‘happy end’ zonder grensoverschrijdend gedrag, omdat geluk toen heel gewoon was……?

Kom Kijken! Laat u verrassen en oordeel zelf”.

De cast bestaat uit: Barbara Proost, Wesley Helder, Wim Groeneweg, Carla Hoenselaar, Iris Jane, Lowie Bolleboom, Mandy de Bruijn, Peter Lakwijk en Louis Meyer.

Speeldata: 10-11-17-18-24-25 mei om 20:15 uur (kassa geopend vanaf 19:30 uur, theaterzaal open om 20:00 uur) en op 12-19-26 mei om 14:15 uur (kassa geopend vanaf 13:30 uur, theaterzaal open om 14:00 uur).

Kaarten ad. € 15,00 (inclusief pauzedrankje) via www.degezellen.nl

Tags:

Datum

zondag 26 mei 2024
Geweest

Tijd

(matinee 14:15 uur)
20:15

Prijs

€15.00

Meer Info

via degezellen.nl
Genres
Toneelgroep De Gezellen

Organisator

Toneelgroep De Gezellen
Telefoon
06-26999649
Email
info@degezellen.nl
Website
https://reserveren.degezellen.nl/
via degezellen.nl