Meteen naar de inhoud

Toneelgroep De Gezellen

In mei kunt u weer genieten van een heerlijke, avondvullende voorstelling. Dit keer de komedie “Vogels” van auteur Haye van der Heyden. De regie is in handen van Marja Trumpi.

“Wanneer Jaap, met aanmoediging van zijn vrouw Josefien, voor intimi Joost, na een werkzaam leven met vervroegd pensioen gaat, is hij zichzelf kwijt en gaat hij op zoek naar wie hij eigenlijk is. Ook Joost moet zichzelf hervinden en dat dit voor beiden niet zonder horten of stoten gaat wordt duidelijk in fragmenten die spelen in het verleden en heden.

In deze fragmenten zien we hoe de klusjesman, de vriendin en de vriendin van zoon Dimitri op hun eigen wijze hun steentje bijdragen om alles tot een goed eind te brengen”.

De cast bestaat uit: Carla Hoenselaar, Nicole van den Bergen, Lowie Bolleboom, Wesley Helder en Barbara Proost.

Datum

22 mei 2022
Verlopen!

Tijd

14:15

Prijs

€13.00
Genres
Toneelgroep De Gezellen

Organisator

Toneelgroep De Gezellen
Telefoon
06-26999649
Email
info@degezellen.nl
Website
https://reserveren.degezellen.nl/
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)

Nieuws: Het Veur Theater

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Start kaartverkoop seizoen 2022-2023

Op maandag 30 mei om 12:00 uur starten wij met de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen! Als eerste op de hoogte zijn wanneer het volledige programma op de website te bekijken is? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Vrienden van het theater kunnen eerder kaarten bestellen. Ook vriend worden? Bezoek deze pagina.

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Samen met Theater Ludens hebben wij weer een geweldige prijs ter beschikking gesteld: Een Super-de-luxe-avond-uit voor 2 personen! Lees hier meer over de prijs. Uit alle bestellingen hebben wij een winnaar gekozen en dat is geworden…. Mw. Hinkenkemper uit Leidschendam

Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Theater Ludens en Het Veur Theater stellen wederom een super-de-luxe avondje uit ter beschikking voor 2 personen! De theaters stellen deze prijs beschikbaar voor iedereen die kaartjes koopt in de periode van 25 januari tot en met 28 februari 2022.   Een Super-de-luxe avond uit? Wat is dat?Je wordt de dag van de voorstelling thuis… Lees verder »Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Stoelen nieuw gestoffeerd

Stoelen nieuw gestoffeerd

Nadat wij eerst gewacht hebben om onze eerste bezoekers van het seizoen ermee te verrassen, kunnen wij nu écht niet meer wachten met het tonen van onze nieuw gestoffeerde stoelen. Mooi hé?

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Winnaar super-de-luxe avond uit!

Samen met Theater Ludens zijn wij de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen gestart en hebben de vroege kaartkopers een geweldige prijs ter beschikking gesteld: Een Super-de-luxe-avond-uit voor 2 personen! Lees hier meer over de prijs. Uit alle bestellingen hebben wij een winnaar gekozen en dat is geworden…. Mw. Erdmann gefeliciteerd!