Meteen naar de inhoud

TRYO

Trio cabaretiers try-outen

TRYO oftewel trio cabaretiers try-outen, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret-acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaretfestivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De avond wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek meeneemt in het try-out proces.

Dit keer:

Luuk Ransijn. Hij won deze maand de juryprijs op het prestigieuze Amsterdams Kleinkunst Festival. Zijn optreden maakte indruk, mede door zijn charmante liedjes op piano en gitaar. De AKF-jury schreef over in het rapport: ‘Zijn beschrijvingen van alledaagse situaties maken de maatschappelijke druk die zijn generatie ervaart invoelbaar.’

Klaas Prins. Klaas Prins verrast je met zijn energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv programma’s als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was te zien bij Hufterproef en als presentator bij Humor TV.
In zijn tweede cabaretvoorstelling gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van zijn schaamte. Waarom schaamt hij zich wel? En belangrijker nog: hoe komt hij er van af?

Farida Laan. In juni 2021 heeft zij op het Amsterdams Kleinkunst Festival de Shaffy Cheque gewonnen. Dit is een aanmoedigingsprijs die beschikbaar wordt gesteld door het Ramses Shaffy Fonds. Sindsdien treed zij op in het theater. Eerst met haar voorstelling De Assistent, nu met mijn haar voorstelling De Acupuncturiste. Magisch absurdisme, taligheid, fetisjisme, beweging. Kom kijken! Jury AKF: “Een bevreemdende voorstelling met prachtig taalgebruik dat samenvalt met de unieke bewegingen van Farida.” NRC: “Poetisch geladen storytelling. Farida Laan verraste met volvette metaforen, en in roomboter gebraden beelden, waarmee ze een waterval aan buitenissige personages in haar verhaal beschreef.”


Datum

donderdag 11 mei 2023
Geweest

Tijd

20:30

Prijs

€13.25

Meer Info

KAARTEN
Genres
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)