Meteen naar de inhoud

TRYO

Trio cabaretiers try-outen

TRYO oftewel trio cabaretiers try-outen, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret-acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaretfestivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstelling. De avond wordt gepresenteerd door een cabaretier die het publiek meeneemt in het try-out proces.


Line-up:

Kai Bodewitz

Juryprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Geboren op 19-07-2000 te Eindhoven maakte zijn debuut met zijn eerste voorstelling “Doe ff gewoon”. Bij zijn voorstelling nam hij het publiek mee in de wondere wereld van wie Kai nou eigenlijk is. Na jaren podiumervaring opgedaan te hebben met musicals en optredens bij CKE zangschool probeert hij het nu zelf.

Samen met regisseur en coach Edwin van Lieshout is hij aan zijn one man show gaan werken. Gitaar, Piano, Ukelele en zelfs een Cajon bespeelt hij zonder moeite. Extra gitaarspel wordt toegereikt door Jeroen van Delden.

Op 19 april 2018 maakte hij zijn debuut met zijn eerste voorstelling “Doe ff gewoon” in het Parktheater in Eindhoven. Hier heeft hij de smaak te pakken gekregen: in 2019 stond hij in de halve finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, en heeft hij door het hele land try-outs gedaan. In 2020 heeft hij de Finalistentour van ditzelfde festival gespeeld.

In 2021 won hij de juryprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival


Ruud Smulders

Alpacas, Hufterproef, De Vooravond & Spijkers met Koppen

Ruud Smulders moet je meemaken. Of niet. Dat mag je helemaal zelf weten.

Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Multidisciplinair is altijd een goed woord voor een subsidie-aanvraag en in 2014 won hij geen persoonlijkheidsprijs.

Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent.

Tenzij je hebt gekeken naar het, tot in den treuren herhaalde, ‘Achter gesloten Deuren’. Dan herken je Ruud wel.


Marjolijn Ebels

Finalist Groninger Studenten Cabaret Festival / Publieksprijs Griffioen De Stoep Cabaretfestival

Door middel van muzikale sketches neemt deze voormalige advocaat je mee in haar gedachten over de wereld. Zingend en met reëel sarcasme stelt zij maatschappelijke issues aan de kaak zoals de vluchtelingencrisis, de Zuidas en de ongelijkheid tussen man en vrouw. Ze tovert met woorden en voorziet die met behulp van haar ‘loop station’ van rake beats.

Met haar geheel eigen stijl bestormt Marjolijn de Nederlandse cabaretpodia. En niet onverdienstelijk! Onlangs won ze de Publieksprijs bij Griffioen de Stoep Cabaret Festival en deed ze mee aan het Amsterdams Kleinkunst Festival. Maak óók kennis met dit nieuwe cabarettalent!


Datum

donderdag 17 nov 2022
Geweest

Tijd

20:30

Prijs

€13.25
Genres
KAARTEN
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)