Twinkel, twinkel, kleine ster (2+)

Ageeth de Haan
maandag 24 december 2018 11:00 uur
€ 7,50
Theaterzaal
  • Jeugd
Ageeth de Haan
maandag 24 december 2018 14:30 uur
€ 7,50
Theaterzaal
  • Jeugd

Foto: Freya Fotografie

In de donkere dagen rond Kerstmis brengt Ageeth de mooiste Nederlandse en Engelstalige kerstliedjes. Zij zingt onder andere Stille nacht, Jingle bells, I’m dreaming of a white Christmas en Twinkel twinkel, kleine ster. Terwijl Ageeth gezellig de kerstboom versiert verschijnt er een ster boven in de zaal. Hij komt steeds dichterbij. “Wat wil je zeggen, kleine ster?”

Twinkel, twinkel, kleine ster is geïnspireerd op het prentenboek met cd De herdertjes lagen bij nachte van Ageeth. Noëlle Smit, de illustrator van het boek, ontwierp het prachtige decor voor deze muziektheaterproductie.

Een mix van kleinkunst, pop en jazz

Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Ageeth communiceert via allerlei muziekstijlen en weet met haar zangstem een magische sfeer te creëren. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot poëtische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten.

Leeftijd: 2 t/m 7 jaar

Duur: 50 minuten

Foto: Freya Fotografie

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier