Veronique Sodano

Featuring de Band
zondag 17 februari 2019 14:30 uur
€ 16,00
Theaterzaal
  • Bring a Friend
  • Muziek
  • Zondagmiddag Concertreeks

Foto: Erik van Dort

Veronique Sodano featuring de Band is een band die je gezien en gehoord moet hebben! Energiek, meeslepend en overweldigend. Groots en intiem tegelijk. Met een onaflatende hartstocht zuigt Veronique je mee in liedjes die je niet meer loslaten. Haar stem verleidt, maakt vrolijk, ontroert en geeft energie, heel veel energie.

Omringd door vijf topmuzikanten maakt Veronique Sodano muziek die origineel en bijzonder is. Een nieuw genre wat nergens mee te vergelijken valt: funky, jazzy, poëtisch en met teksten in het Nederlands.

Veronique Sodano weet als frontvrouw, door haar ontwapenende persoonlijkheid, op een verfrissende manier het publiek te betrekken en mee te nemen in de muziek.

Na een concert van Veronique featuring de Band heb je hernieuwde levenslust!

Quotes uit de media over vorige theaterprogramma’s en muziek:

“….haar stem, haar muziek en haar warme persoonlijkheid zijn nu al onweerstaanbaar.” (Telegraaf)

“Sodano weet hoe ze klein moet zingen én hoe ze alle registers kan opentrekken. En dat ogenschijnlijk zonder moeite.” (Cultuurbewust.nl)

“Zolang ik maar bij jou kan zijn bevat 14 heerlijke tracks met vrolijke, gevoelige en vooral rakende nummers van een muzikaal niveau waar je u tegen zou zeggen – maar daar is deze artieste toch echt te sympathiek voor” (CultuurPodium.nl)

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier