Ga naar de inhoud

Walking Whisky Dinner

Stap in de wereld van smaakvolle verrassingen en gezellig samenzijn tijdens het vijfde Leidschendamse Walking Whisky Dinner, hét hoogtepunt van het jaar voor fijnproevers en whiskyliefhebbers. Dit sprankelende evenement, tot leven gebracht door de meesterlijke samenwerking tussen het Veur Theater en Drankenspeciaalzaak Peet, belooft een onvergetelijke avond vol ontdekkingen, sensaties en genot.

Vanaf 19.00 uur zwaaien onze deuren wijd open, en om 19.15 uur trapt het Veur Theater af met een verrukkelijk gerechtje dat je smaakpapillen zal betoveren. Neem een moment bij de stand van Drankenspeciaalzaak Peet om je glas te vullen met een met zorg uitgekozen begeleidende whisky, terwijl je je onderdompelt in de sfeer van puur genot.


Alfred van Kesteren van het Veur Theater deelt enthousiast: “We verwachten wederom een avond vol gezelligheid, waarbij we samen kunnen genieten van heerlijk eten, buitengewone whisky’s en warm samenzijn.” Sluit je aan bij ons gezelschap voor een betoverende avond en om 21.30 uur zwaaien de theaterdeuren op elegante wijze weer dicht.

Wat betreft de line-up van de avond, blijven de 7 whisky’s en 7 gerechten een mysterie dat onthuld wordt op het moment suprême. Maar één ding is zeker: we verwennen je met alleen de beste whisky’s van onafhankelijke bottelaars. “Waarom? Omdat deze whiskyschatten stuk voor stuk uitblinken in aroma, smaak en afdronk”, licht Peter Verbeek toe. Twijfel je nog? Kom dan naar het Walking Whisky Dinner en laat je overweldigen door een zinnenprikkelende reis vol smaakvolle verrassingen. De avond is een eerbetoon aan de kunst van genieten, waar whisky en gastronomie hand in hand gaan om je zintuigen te betoveren. Sluit je aan en laat je verrassen!

Tags:

Datum

dinsdag 28 nov 2023
Geweest

Tijd

19:00 - 21:30

Prijs

€75.00

Meer Info

WACHTLIJST

Meer info

WACHTLIJST
Genres
WACHTLIJST
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)