Walking Whisky Dinner

8 Whisky's! 8 Gerechten!
dinsdag 19 november 2019 - 19:00 uur
€ 55,00
Theaterzaal
  • Culinair

Dit jaar vindt het vierde Leidschendamse Walking Whisky Dinner plaats. Dit unieke evenement wordt georganiseerd door restaurant De Heerlijkheid, Het Veur Theater en Gall&Gall Verbeek. Dit trio staat garant voor een avondje vol met proeven, beleven en genieten.

Om 19.00 uur openen wij de deuren en om 19.15 zal het eerste gerechtje door restaurant De Heerlijkheid uitgeserveerd worden. Bij de stand van Gall&Gall Verbeek kunt u uw glaasje laten vullen met een begeleidende whisky. “Het belooft weer een gezellige, informele whiskyproeverij te worden waar genieten van lekker eten, bijzondere whisky’s en een gezellig samenzijn centraal zullen staan”, aldus Alfred van Kesteren, kok van restaurant De Heerlijkheid. Rond de klok van 21.30 uur zal Het Veur Theater de deuren weer sluiten.

De 8 whisky’s en 8 gerechten zijn nog niet bekend. Wat wel besloten is, is dat er uitsluitend whisky’s van onafhankelijke bottelaren geserveerd zullen worden. “Simpel, deze genieten gewoon onze voorkeur omdat ze nagenoeg allemaal uitblinken in geur, smaak en afdronk.” Aldus Peter Verbeek. Twijfel? Kom dan naar het Walking Whisky Dinner en laat je verrassen.

Er kunnen geen reacties achtergelaten worden.

Blijf op de hoogte

Volg ons via de RSS feed, Twitter en Facebook.
Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief hier