Meteen naar de inhoud

Walking Whisky Dinner

Walking Whisky Proeverij poster

Dit jaar vindt het vierde Leidschendamse Walking Whisky Dinner plaats. Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Het Veur Theater en Drankenspeciaalzaak Peet. Dit duo staat garant voor een avondje vol met proeven, beleven en genieten.

Om 19.00 uur openen wij de deuren en om 19.15 zal het eerste gerechtje door Het Veur Theater uitgeserveerd worden. Bij de stand van Drankenspeciaalzaak Peet kunt u uw glaasje laten vullen met een begeleidende whisky. “Het belooft weer een gezellige, informele whiskyproeverij te worden waar genieten van lekker eten, bijzondere whisky’s en een gezellig samenzijn centraal zullen staan”, aldus Alfred van Kesteren van Het Veur Theater en nu nog chef in Restaurant De Heerlijkheid. Rond de klok van 21.30 uur zal Het Veur Theater de deuren weer sluiten.

De 7 whisky’s en 7 gerechten zijn een verrassing. Wat wel bekend is, is dat er uitsluitend whisky’s van onafhankelijke bottelaren geserveerd zullen worden. “Simpel, deze genieten gewoon onze voorkeur omdat ze nagenoeg allemaal uitblinken in geur, smaak en afdronk.” Aldus Peter Verbeek. Twijfel? Kom dan naar het Walking Whisky Dinner en laat je verrassen.

Datum

dinsdag 22 nov 2022
Geweest

Tijd

19:00 - 21:30

Prijs

€70.00

Meer info

WACHTLIJST
Genres
WACHTLIJST
pauzedrankje
(Tenzij anders aangegeven / assortiment: koffie, thee, pils, fris, wijn)