Meteen naar de inhoud

Vrijwilliger worden?

Het Veur Theater zoekt vlotte, enthousiaste barvrijwilligers om het team te versterken!

Het Veur Theater is een van de meest sfeervolle theatertjes van Nederland. Het theater is gevestigd in een kerkgebouw uit 1908, wat bijdraagt aan de bijzondere atmosfeer. Het hele jaar door zijn hier bijzondere cabaretvoorstellingen van nieuw en gevestigd talent, jeugdvoorstellingen, films, concerten en meer te zien.

Als barvrijwilliger verricht je alle voorkomende barwerkzaamheden rondom de voorstellingen. Voordat de bezoekers binnenkomen bereid je alles voor. Is er genoeg koffie? Melk voor de cappuccino? En zijn de koelkasten gevuld? Als de bezoekers binnenkomen bereid je voornamelijk koffie en thee, tijdens de voorstelling doe je de noodzakelijke afwas en zet je onze bar vol met verfrissende drankjes voor in de pauze of na afloop (bij geen pauze). Na afloop van de voorstelling kletsen onze bezoekers graag nog even na en komt de artiest graag nog even naar het theatercafé. Tijdens deze gezellige nazit serveer jij de drankjes en hapjes samen met jouw collega barman of -vrouw vanachter de bar. Aan het einde van de avond of middag rest het schoonmaken en vullen van de koelkasten.

Wij zoeken vlotte, gastvrije toppers die bijvoorbeeld naast hun werk ons theater willen steunen met vrijwilligerswerk. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel! In ruil voor jouw vrijwilligerswerk kan je gratis theatervoorstellingen bezoeken indien deze niet uitverkocht zijn.

Een bardienst duurt ongeveer 4 à 5 uur en plannen wij gezamenlijk in op basis van een rooster en jouw wensen.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@hetveurtheater.nl of een whatsapp bericht naar 070-3000013