Vrijwilliger worden?

In verband met het uitbreiden van ons vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar publiciteitsmedewerkers die gezamenlijk de voorstellingen willen promoten. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers in verschillende disciplines:

Persberichten (nieuw!)
Als vrijwilliger heb jij de Nederlandse taal goed onder de knie en ben je verantwoordelijk voor de wekelijkse en maandelijkse verzending van de persberichten. De teksten zijn al beschikbaar, jij maakt deze geschikt voor de persberichten en verstuurt deze naar de pers. Dit kan makkelijk vanuit huis.

Website/Nieuwsbrief
Als vrijwilliger ben je verantwoordelijk voor het versturen van onze wekelijkse nieuwsbrief, losse nieuwsbrieven m.b.t. acties, berichten naar onze vrienden etc. en voor het plaatsen van nieuwsberichten op onze website. Dit kan gemakkelijk vanaf huis. Ben jij een vlotte internetgoeroe met kennis van computers en internet? Reageer dan!

Social Media
Als vrijwilliger ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van social media content zoals aankondigingen van voorstellingen, acties, nieuwtjes op alle platformen en het bijhouden van de evenementen op Facebook. Dit kan gemakkelijk vanaf huis. Ben jij een frisse social media tijger? Reageer dan!

Wat mag je van ons verwachten?
Een gezellig team en natuurlijk de mogelijkheid om gratis voorstellingen te bezoeken.