Vrijwilligersvacatures!

In verband met toenemende bezoekersaantallen en daarmee de werkzaamheden voor ons vrijwilligersteam, zijn wij op zoek naar publiciteitmedewerkers.

Publiciteitsmedewerker nieuwsbrief/website:
Ben jij een vlotte internetgoeroe met gevorderde kennis van computers en internet? Reageer dan! Kennis van systemen als WordPress, PHPlist of Mailchimp is een pre.
Wat ga je doen als publiciteitsmedewerker?
Jij zult verantwoordelijk zijn voor het versturen van onze wekelijkse nieuwsbrief, losse nieuwsbrieven m.b.t. acties, berichten naar onze vrienden etc. en voor het plaatsen van nieuwsberichten op onze website. Dit kan gemakkelijk vanaf huis.

Jeugdpromotor:
Heb jij een liefde voor jeugdtheater en maak jij het jouw doel om de zaal vol te krijgen bij jeugdvoorstellingen? Dan zoeken wij jou! Samen met het publiciteitsteam verzin jij publiciteitsacties specifiek gericht op de jeugd. Denk aan het rondbrengen van posters bij basisscholen en het onderhouden van contacten met de scholen, flyers verzorgen bij de bibliotheken, kinderboekenwinkels etc. of bijvoorbeeld een kortingsactie opzetten samen met een sponsor.

Wat bieden wij?
Een gezellig team en natuurlijk de mogelijkheid om gratis voorstellingen te bezoeken.

Reageren? Stuur een e-mail met motivatie en CV naar info@hetveurtheater.nl