Meteen naar de inhoud

Win een super-de-luxe avond uit! Deel 2!

Theater Ludens en Het Veur Theater stellen wederom een super-de-luxe avondje uit ter beschikking voor 2 personen! De theaters stellen deze prijs beschikbaar voor iedereen die kaartjes koopt in de periode van 25 januari tot en met 28 februari 2022.  

Een Super-de-luxe avond uit? Wat is dat?
Je wordt de dag van de voorstelling thuis opgehaald met een luxe limousine die je vervolgens naar hotel Central Park in Voorburg brengt (kijk op centralparkvoorburg.com). In je comfortabele hotelkamer kun je je opfrissen voordat je gaat genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Je wordt (alweer per limousine) naar het theater gebracht waar je kunt genieten van de voorstelling die je in de voorverkoop hebt geboekt. Na afloop ga je per limousine terug naar het hotel. ’s Ochtends ontwaak je in je prachtige hotelkamer om daarna te genieten van een luxe ontbijt, waarna je door de limousine weer thuis wordt gebracht. Het zal je aan niets ontbreken.

Deze twee prachtige prijzen (voor elk theater één Super-de-luxe avond uit voor 2 personen) wordt verloot onder de bezoekers van beide theaters die van 25 januari 2022 t/m 28 februari 2022 kaartjes voor de voorstellingen van deze theaters hebben gekocht. Tijdens het bestellen van kaarten voor Het Veur Theater kunt u aangeven mee te willen doen met de actie en akkoord te gaan met de actievoorwaarden. Samen met de winnaar kiest het theater de datum voor de super-de-luxe avond, uit de door de winnaar geboekte voorstellingen.

Op 1 maart worden de prijswinnaars bekend gemaakt op de websites van beide theaters (www.theaterludens.nl/ www.hetveurtheater.nl).

Kortom: houd je van theater, luxe limousines, lekker eten en een geweldige avond uit?

Koop je kaartje bij Theater Ludens en/of Het Veur Theater en maak kans op deze prachtige prijzen!

Zo zag de avond er de vorige keer uit:

Tags: