Ga naar de inhoud

Zakelijk

Het ervaren team van Het Veur Theater is gespecialiseerd in het creëren van unieke belevenissen. Wij staan klaar om u te assisteren bij het organiseren van diverse evenementen, bijeenkomsten, en presentaties. De keuze van een geschikte locatie voor uw zakelijke aangelegenheid heeft aanzienlijke invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Bij Het Veur Theater kunt u rekenen op kwaliteit, gastvrijheid, exclusiviteit en originaliteit.

Ons theater, gevestigd in een monumentaal kerkje, biedt een sfeervolle ambiance en combineert persoonlijke benadering met optimale gastvrijheid. Dit garandeert een succesvolle en onvergetelijke ervaring. Als een van de meest sfeervolle theaters in Nederland, beschikken wij over meerdere ruimtes en zalen voor diverse bijeenkomsten. De theaterzaal, met 101 zitplaatsen, is ideaal voor exclusieve zakelijke evenementen, podiumkunsten met interactie met het publiek, borrels, diners, congressen, seminars, (product)presentaties, workshops en trainingen, zelfs op anderhalve meter afstand. Alle faciliteiten staan tot uw beschikking, inclusief de mogelijkheid om toegangskaarten te verkopen via ons moderne kaartverkoopsysteem op onze website en aan de theaterkassa.

Naast grotere evenementen is Het Veur Theater ook dé vergaderlocatie in Leidschendam (regio Den Haag / Haaglanden). Onze diverse ruimtes, zoals de moderne vergaderzaal backstage, het theatercafé, de bovenfoyer en zelfs het podium van de theaterzaal, bieden inspirerende locaties voor vergaderingen met een klein aantal deelnemers.

Klik hier voor onze vergaderarrangementen.

Of bel 070-3000013 of stuur een whatsappbericht naar 070-3000013.