Zakelijk

Het team van Het Veur Theater is gespecialiseerd in de creatie van bijzondere belevenissen. Graag denken wij met u mee bij het organiseren van uw evenement, bijeenkomst of bijvoorbeeld een presentatie. De keuze van een locatie voor uw evenement, bijeenkomst of zakelijke arrangement is van wezenlijke invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Het Veur Theater staat voor kwaliteit, gastvrijheid, exclusiviteit en originaliteit. Het monumentale kerkje waarin het theater gevestigd is en de sfeervolle ambiance in combinatie met de persoonlijke benadering en de optimale gastvrijheid garanderen een succesvolle en bijzondere ervaring om nooit te vergeten.

Het Veur Theater is één van de meest sfeervolle theatertjes van Nederland met meerdere ruimtes en zalen voor uw bijeenkomst. De theaterzaal (101 zitplaatsen) leent zich uitstekend als exclusieve locatie voor allerlei bijzondere zakelijke evenementen, zoals de diverse vormen van podiumkunsten waarbij direct contact met het publiek aanwezig is in combinatie met een borrel of diner, maar daarnaast is het ook uitstekend geschikt voor congressen, seminars, (product)presentaties, workshops en trainingen. Alle faciliteiten staan tot uw beschikking! Ook de eventuele verkoop van uw toegangskaarten via ons moderne en gebruikersvriendelijke kaartverkoopsysteem via onze website én aan onze theaterkassa behoort tot de mogelijkheden.

Naast de grotere bijeenkomsten is het theater ook dé vergaderlocatie in Leidschendam (regio Den Haag / Haaglanden) om met al een aantal personen te komen vergaderen. Binnen het theater zijn meerdere ruimtes geschikt voor vergaderingen zoals onze moderne vergaderzaal backstage of de inspirerende ruimtes: het theatercafé, de bovenfoyer of zelfs op het podium van de theaterzaal.

Klik hier voor onze vergaderarrangementen.