Ga naar de inhoud

Zakelijk

Het team van Het Veur Theater is gespecialiseerd in de creatie van bijzondere belevenissen. Graag denken wij met u mee bij het organiseren van uw evenement, bijeenkomst of bijvoorbeeld een presentatie. De keuze van een locatie voor uw evenement, bijeenkomst of zakelijke arrangement is van wezenlijke invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Het Veur Theater staat voor kwaliteit, gastvrijheid, exclusiviteit en originaliteit. Het monumentale kerkje waarin het theater gevestigd is en de sfeervolle ambiance in combinatie met de persoonlijke benadering en de optimale gastvrijheid garanderen een succesvolle en bijzondere ervaring om nooit te vergeten.

Het Veur Theater is één van de meest sfeervolle theatertjes van Nederland met meerdere ruimtes en zalen voor uw bijeenkomst. De theaterzaal (101 zitplaatsen) leent zich uitstekend als exclusieve locatie voor allerlei bijzondere zakelijke evenementen, zoals de diverse vormen van podiumkunsten waarbij direct contact met het publiek aanwezig is in combinatie met een borrel of diner, maar daarnaast is het ook uitstekend geschikt voor congressen, seminars, (product)presentaties, workshops en trainingen en natuurlijk ook op anderhalve meter afstand. Alle faciliteiten staan tot uw beschikking! Ook de eventuele verkoop van uw toegangskaarten via ons moderne en gebruikersvriendelijke kaartverkoopsysteem via onze website én aan onze theaterkassa behoort tot de mogelijkheden.

Naast de grotere bijeenkomsten is het theater ook dé vergaderlocatie in Leidschendam (regio Den Haag / Haaglanden) om met al een aantal personen coronaproof te komen vergaderen. Binnen het theater zijn meerdere ruimtes geschikt voor vergaderingen op 1,5 meter zoals onze moderne vergaderzaal backstage of de inspirerende ruimtes: het theatercafé, de bovenfoyer of zelfs op het podium van de theaterzaal.

Klik hier voor onze vergaderarrangementen.

Livestreams

Wij beschikken ook over de middelen om elkaar ondanks afstand toch met elkaar te verbinden. Wij bieden dé perfecte locatie voor ieder livestream evenement met ruime ervaring.

We bouwen onze Theaterzaal in korte tijd om tot een studioruimte waarin uw uw presentatie of voorstelling geeft. Uiteraard met de betrouwbare techniek van Het Veur Theater zodat alle kijkers in hoge kwaliteit van de presentatie, vergadering of training kunnen genieten. Denk hierbij aan bedrijfspresentaties, theatervoorstellingen, een online quiz, concerten, webinars etc. Informeer ons over wat u van plan bent en samen zorgen we ervoor dat het een succes wordt!

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen
Of bel 070-3000013 of stuur een whatsappbericht naar 070-3000013.