Zomeractie!

5 voorstellingen voor slechts €50,00!

Het huidige theaterseizoen komt langzaam ten einde. Na een geweldig seizoen met prachtige voorstellingen sturen wij u de zomer in met een warme zomeractie.

Kies minimaal 5 van de 10 voorstellingen op deze pagina en betaal slechts €10,00 per toegangskaart.*

Bestel de kaarten uit deze actie via onderstaande knop:

*10 per kaart, dus 5 voor €50,00, 6 voor €60,00 etc. Deze actie is geldig t/m 4 september 2017 en niet i.c.m. andere acties/kortingen.

zondag 17 september – 14:30 uur – muziek:
Simone van den Eerthweg – 
Kracht
Zangeres Simone van den Eertwegh bewees met haar eerste twee theatershows dat ze het intieme theaterpodium verdient: Simone’s warme stem heeft geen opsmuk nodig. Puur volstaat. In haar show ‘Kracht’ krijgt Simone’s krachtige en unieke stem de hoofdrol. Simone brengt onder begeleiding van haar vaste muzikanten haar eigen liedjes en Engels- en Franstalige klassiekers van de grootste zangeressen van de afgelopen decennia. Deze vormen samen een muzikaal en herkenbaar verhaal.
Klik hier voor meer informatie

 

Foto: Charlotte Odijk

zaterdag 28 oktober 2017 – 20:30 uur – cabaret:
Rajko Disseldorp, Jeroen Kant & Thjum Arts
– Zolang we leven tour
Cabaretier Rajko Disseldorp bundelt opnieuw de krachten met jonge makers. Begin 2015 startte hij impresariaat Boomhut Zaken. Als de ‘allerjongste cabaretiers van Nederland’ speelden zij in seizoen 2015- 2016 in ruim veertig theaters tijdens De lang zullen we leven tour. Dat wierp zijn vruchten af. Ondertussen bouwt Rajko verder aan het impresariaat, gericht op ontwikkeling. Dit seizoen weer de theaters in, maar dan met nieuwe namen: Jeroen Kant en Thjum Arts.
Klik hier voor meer informatie

 

Foto: Frits Schroeder

zaterdag 20 januari 2018 – 20:30 uur – cabaret:
Frans Mulder – Vertelt en zingt… tot ie PURPER ziet…
Het is alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zit. Zo intiem en zonder enige opsmuk vertelt Frans Mulder in zijn programma over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven. Dit doet hij met zoveel humor en zelfspot dat er, ondanks de intieme setting, regelmatig hilarische lachsalvo’s opklinken en het publiek van de ene verbazing in de andere valt. Openhartig, geestig, scherp en eerlijk deelt Frans zijn visie op zijn eigen en ons aller leven.
Klik hier voor meer informatie

 

donderdag 8 februari 2018 – 20:30 uur – improvisatiecabaret:
Beperkt Houdbaar – Improvisatie-Comedyfilm
Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm. Met alles erop en eraan. Iedere avond is uniek en jij bepaalt waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van. Winnaars van het Amsterdams Studenten Festival 2015!
Klik hier voor meer informatie

 

zondag 11 februari 2018 – 14:30 uur – muziek:
Carmen Gomes Inc. – All Blues
All Blues is een afgewogen melange van ‘jazz met een bluesy touch’. Een swingend concert met de Blues als sfeer dat elk stuk van een diepere laag voorziet. Carmen Gomes Inc. met gitarist Folker Tettero, drummer Bert Kamsteeg en bassist Peter Bjornild vormt een entiteit. Deze unieke hechtheid garandeert een boeiend optreden waarbij elk stuk telkens ‘nieuw’ klinkt, om de eenvoudige reden dat het kwartet met frisse blik en open vizier elk optreden de uitdaging aangaat.
Klik hier voor meer informatie

 

Foto: Michel Gorrisen

vrijdag 16 februari 2018 – 20:30 uur – cabaret:
Spruijt & Opperman – Zij en ik
Heb jij, net als Zij, helemaal geen zin in Trump? Of ben je, net als Ik, klaar met al die nieuwsberichten over IS of de nieuwste Superfood trends? Waarom breng je je kostbare tijd dan niet eens door met Zij en Ik? Muziek, flauwekul en antwoorden op vragen die je niet beantwoord wilt hebben. En natuurlijk; Zij wil ook wel even kwijt wat Ik niet uit kan staan. Want uiteindelijk is maar één vraag belangrijk: Wie zijn toch Zij en Ik?
Klik hier voor meer informatie

 

zondag 11 maart 2018 – 14:30 uur – muziek:
Dwaalkat – Spinsels
Als Dwaalkat bezingt Katja Remmerswaal met haar band haar chaotische, vreemde, maar verfrissende hersenspinsels. Begeleid door piano, bas, drums en gitaar, maakt Dwaalkat mooie uitgesponnen liedjes. Ze combineert creatieve taalvondsten, originele composities en een hoop te vertellen tot het theaterconcert Spinsels. De regie is in handen van Gérard van Kalmthout (hij werkte o.a. met Eefje de Visser en The Kik)
Klik hier voor meer informatie

 

Foto: Erik Schaddelee

zaterdag 24 maart 2018 – 20:30 uur – muzikaal cabaret:
Ernest Beuving – Klap van de korenmolen
‘Klap van de korenmolen’ is ook wel een spoedcursus geluk. Gegeven door iemand die zelf ooit in de psychiatrie belandde en daar vooral leerde ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’ Een cabaretesk muziektheaterprogramma met veel humor, imitaties, persiflages, spontaniteit en geen geposeer. Acts gaan van een postume Prins Bernhard, een Toon Hermans over iPhones en ‘Spuiten en slikken’ tot en een Mick Jagger met ADHD.
Klik hier voor meer informatie

 

zondag 8 april 2018 – 14:30 uur – muziek:
Elke Vierveijzer – Zonder genade
Het leven deelt rake klappen uit. Als je even niet oplet, spuugt ze je vol in het gezicht. Elke Vierveijzer spuugt terug. In ‘Zonder Genade’ neemt ze alles onder de loep wat de wereld en het leven ons voorschotelt. Zonder terug te deinzen. Waar doet het zeer? En waarom? En als we allemaal wel eens huilen, waarom doen we dat dan allemaal alleen? Soms snoeihard, maar met de stem van een engel, legt ze de vinger op een ieders zere plek.
Klik hier voor meer informatie

 

Foto: Diederick Bulstra

zaterdag 28 april – 20:30 uur – cabaret:
Alex Ploeg – Debuut
Alex snapt de dingen heus wel. Hij is wie hij is: een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, maar dat liever toch even komt doen. In 2016 won hij de Publieksprijs van Cameretten: ‘Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.’
Klik hier voor meer informatie

Bestel de kaarten uit deze actie via onderstaande knop: