Zon 13 okt: Unieke whiskyproeverij met Hans Offingra

fototbvcamuzDatum: zondag 13 oktober 2013
Aanvang: 13:00 uur
Prijs: €35,00
bestel_kaarten

Welkom in de wereld van de whisky. Samen met slijterij Gall & Gall Verbeek nemen wij u tijdens deze theaterervaring in de theaterzaal mee op een ontdekkingstocht over de wereld. Gezamenlijk wekken we de Schotse Highlands tot leven. Hier wordt al eeuwen lang Uisghe Beatha gestookt, wat wij kennen als whisky.

Samen met whiskyschrijver Hans Offringa maken we de whiskyreis. We beginnen in Schotland en reizen via Ierland naar Amerika. Onderweg proeft u zes whiskies uit deze landen.

Na de tasting in de theaterzaal is er in de foyer uitgebreid de mogelijkheid om meer dan 50 andere whisky’s te leren kennen, bij de stands van verschillende whiskymerken. Deze unieke proeverij vindt plaats op zondag 13 oktober a.s. Kaarten kosten € 35- (inclusief alle whisky’s, tasting glass en een consumptie)

Hans Offringa is Nederland’s bekendste whisky-auteur en verzorgt al meer dan 20 jaar whiskypresentaties in Europa en de Verenigde Staten. Hij is lid van de Scotch Malt Whisky Society en heeft meer dan 30 boeken en vertalingen op zijn naam staan. Ook levert hij regelmatig bijdragen aan toonaangevende whiskybladen, waaronder Whisky Etc, Whisky Passion en The Malt Advocate (VS). Met zijn Amerikaanse vrouw Becky verzorgt hij voor een groot aantal bedrijven “Whisky Stories & Tastings” onder de naam The Whisky Couple.